• 023 727 1570
    • Veilig betalen:

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Garantie


Beste klanten,

Lees aandachtig het onderstaande overeenkomst eerst, voordat u onze producten gebruikt. Als u niet akkoord gaat met de voorwaarden van deze overeenkomst, dan raden we het gebruik van onze producten af. Door het gebruik van de producten gaat u namelijk akkoord met deze overeenkomst en bent u gebonden aan alle voorwaarden die hierna volgen. Volg altijd de instructies in de handleiding, met name als het gaat om apparaten die geassembleerd moeten worden.

 

Garantieduur

De garantie van twee jaar geldt voor de meeste smanos producten, tenzij anders aangegeven is op het moment van aankoop. Meegeleverde accessoires en batterijen hebben een garantie van zes maanden. Bij het kopen van gebruikte smanos producten geldt de productgarantie vanaf het moment dat het werd gekocht door de oorspronkelijke eigenaar.

 

Garantievoorwaarde

In geval van defect het product, graag retourneren naar uw punt van verkoop met beschrijving van de problemen, aankoopbewijs en alle accessoires. Voor ontbrekende accessoires zoals afstandsbedieningen en dergelijke kunt u contact met ons opnemen via info@getsmanos.nl . De garantie zal vervallen in geval van geopende producten, fysieke schade, misbruik, wijziging, reparatie door onbevoegden, onachtzaamheid en het gebruik van het product voor andere doeleinden dan het beoogde gebruik.

 

Garantie gelden niet bij

Voedingen, batterijen, antennes en alle andere producten geïntegreerd in of direct verbonden met het hoofdproduct of producten waarvan verondersteld zijn een ander slijtagepatroon te hebben dan het hoofdproduct, vallen niet onder de smanos garantie. Garantie is niet van toepassing bij onjuist of oneigenlijk gebruik, externe invloeden en / of het openen van de behuizing is gedaan door andere dan smanos partijen. Elk eenheid of defect onderdeel, die is vervangen wordt ons eigendom. Het herstellen van de eenheid moet worden uitgevoerd door smanos gekwalificeerd personeel. De garantie vervalt onmiddellijk als het toestel wordt gerepareerd en / of wanneer het product wordt misbruikt.

 

Schade veroorzaakt door ongelukken of rampen, zoals brand, overstromingen, aardbevingen, oorlog, vandalisme of diefstal.

In geen geval zal de fabrikant aansprakelijk zijn  voor enige gevolgschade, incidentele schade of andere commerciële schade, door het gebruik van het product.

 

Hoe krijgt u garantie?

Voordat u een artikel retour zendt naar getsmanos, moet u eerst in het bezit zijn van een RMA-nummer. 
RMA staat voor "Return Material Authorization" ofwel de toestemming om goederen terug te mogen sturen. 
De RMA procedure is opgezet voor een betere registratie en organisatie van retourzendingen. 

U kunt een RMA aanvragen d.m.v. het RMA-formulier in te vullen en het terug te sturen naar info@getsmanos.nl 

 

  • Vul het formulier zo volledig mogelijk in en beschrijf uw klachten zo uitvoerig mogelijk.
  • U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek met een RMA-nummer.
  • Daarna kunt u de defecte producten samen met de RMA-formulier en RMA-nummer sturen naar:

 

Chuango Europe B.V.

Parellaan 26
2132 WS Hoofddorp

 

  • De in rekening gebrachte verzend/rembours-kosten worden hierbij niet vergoed. 
  • Zendingen zonder een RMA-nummer worden niet in behandeling genomen.

Voor verder vragen kunt u contact met ons opnemen via info@getsmanos.nl


Heeft u een defect product? Dan kunt u contact met ons opnemen via info@getsmanos.nl

 

Smanos probeert altijd om u te voorzien van de beste service mogelijk.