• 023 727 1570
  • Veilig betalen:

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

GSM Alarmsystemen

GSM Alarmsystemen

 1. GSM/SMS/RFID Touch screen Alarmsysteem X500
  Prachtig design
  Beveiligde 868 MHz frequentie
  Uiterst betrouwbaar
  X500

  Het X500 draadloze alarmsysteem van Smanos wordt compleet geleverd met een touchscreen toetsenbord en LCD-display voor zichtbare bediening. De X500 werkt met elke reguliere simkaart. Wanneer het alarm wordt geactiveerd zullen alle voorgeprogrammeerde nummers telefonische melding en/of een sms-bericht krijgen. Eenvoudig uit te breiden met extra draadloze sensoren, afstandsbedieningen en RFID tags. Geen terugkerende maandelijkse kosten of dure meldkamerkosten meer. Dit is vanaf heden verleden tijd! De X500 is speciaal ontwikkeld voor consumenten, SOHO en kleine bedrijven.

  € 229,99

 2. GSM/SMS Alarmsysteem X300
  Prachtig design
  Beveiligde 868 MHz frequentie
  Uiterst betrouwbaar
  X300

  Het X300 alarmsysteem van smanos is een modieus ontworpen en intuïtief bedienbaar alarmsysteem dat werkt met een reguliere simkaart. Net als alle andere smarthome beveiligingssystemen van Smanos maakt de X300 gebruik van de speciale beveiligingsfrequentie 868MH

  Het systeem is op afstand bedienbaar via SMS berichten of via de gratis smartphone App. De complete basisset wordt voorgeprogrammeerd geleverd en is uitbreidbaar tot maar liefst 50 draadloze sensoren en 10 remote controls. Genoeg mogelijkheden dus voor het beveiligen van uw bedrijfspand, woning of kantoor. Bij een alarmering zullen de voorgeprogrammeerde telefoonnummers via SMS en telefonische melding op de hoogte worden gebracht. Geen dure maandelijkse kosten meer voor een meldkamer. U betaald enkel en alleen de telefoonkosten die worden gemaakt om u op de hoogte te stellen van een alarmering.  

  € 169,99

 3. Alarmsysteem met Bluetooth-luidspreker G310
  Prachtig design
  Beveiligde 868 MHz frequentie
  Uiterst betrouwbaar
  G310

  Zet de toon in beveiliging

  De G310 is een alarmsysteem en wekkerradio ineen met een ingebouwde Bluetooth-luidspreker die uw favoriete muziek in een simpele handeling laat afspelen vanaf uw smartphone. Plaatst een normale simkaart met tegoed in het systeem en bestuur uw alarmsysteem van waar u ter wereld bent eenvoudig via SMS of via de gratis smartphone App.

  € 299,00