• 023 727 1570
    • Veilig betalen:

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Panoramic WiFi HD Camera PT-180H

Panoramic WiFi HD Camera PT-180H
Prachtig design
Bedienbaar via app
Uiterst betrouwbaar
PT-180H

Gewapend met zijn HD fisheye-lens, superieur nachtzicht en met accurate bewegingsdetectie brengt smanos de gebruiksvriendelijke UFO Panoramic WiFi HD-camera met een kraakhelder en beeld om uw huis eenvoudig te monitoren. 

Omschrijving

Kenmerken:


*Eenvoudige Wi-Fi instellingen
*1080p full HD video
*Tweeweg communicatie
*360° dekking
*MicroSD optie voor opslag
*Interne bewegingsherkenning 

 

Extra dun, licht en trendy. De UFO is de ultieme combinatie van schoonheid en functionaliteit, die perfect past in elk huis.

 

Geen dode hoeken


Met zijn 180° (tafel- of wandbevestiging) of 360° (plafondbevestiging) gezichtsveld, en de split-screen optie, geeft de UFO u een compleet beeld van alles wat relevant voor u is. Altijd en overal.

 

Eenvoudige installatie


Het installeren van de UFO camera is zeer gemakkelijk. Met een paar tikken op uw smartphone heeft u uw panorama camera werkend. 

 

24/7


Het automatisch opnemen op de MicroSD kaart en het kristalheldere beeld, bij zowel dag en nacht, maakt de UFO de perfecte en betrouwbare bewaker van uw huis of kantoor.

 

Deel het beeld


Deel het beeld van uw camera met maximaal 5 andere smartphonegebruikers door middel van de Android of iOS app. De tweeweg communicatie optie stellen u in staat te communiceren met de personen thuis. 

 

Blijf waakzaak


De ingebouwde bewegingsmelder informeert u en uw verbonden familieleden direct zodra de UFO camera beweging waarneemt. Het is zelfs mogelijk om meerdere UFO camera’s in één app te bekijken. Op die manier mist u niets!

 

 

Specificaties

Aanvullende Informatie

Model No: PT-180H
Afmeting 106 X 106 X 36mm
Melding lage batterij spanning Nee
Sabotage beveiliging Nee
Userguide

 

Get it on Google Play StoreiOS App Store

 

 

 

 

Handleiding