• 023 727 1570
  • Veilig betalen:

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Smart Home

Smart Home

 1. K1 WiFi Smart Home DIY Kit
  Geen contracten p/mnd
  Plug&play
  2 Jaar garantie
  K1

  Het K1 Smart Home Systeem is de nieuwste draadloze en geïntegreerde Smart Home en beveiligingsgateway van smanos die verschillende beveiligingsfuncties combineert met strak design wat u van Smanos gewend bent. De Smanos K1 biedt eenvoudige bediening, zowel op de locatie als op uw smartphone. U kunt tot wel 50 draadloze accessoires aansluiten, waaronder deur-/raamcontacten, bewegingsmelders, thermostaat, rook- en waterdetectoren, WiFi HD-camera's en video-deurbellen. Allemaal eenvoudig zelf te installeren, zonder snoeren en door batterij gevoed.De K1 kan samenwerken met de Amazon Echo en Nest thermostaat.

  € 269,99

 2. K2 Smart Home DIY Kit
  Geen contracten p/mnd
  Plug and play
  2 Jaar garantie
  K2

  Het K2 Smart Home Systeem is de nieuwste draadloze en geïntegreerde Smart Home en beveiligingsgateway van smanos die verschillende beveiligingsfuncties combineert met strak design wat u van Smanos gewend bent. De Smanos K1 biedt eenvoudige bediening, zowel op de locatie als op uw smartphone. U kunt tot wel 50 draadloze accessoires aansluiten, waaronder deur-/raamcontacten, bewegingsmelders, thermostaat, rook- en waterdetectoren, WiFi HD-camera's en video-deurbellen. Allemaal eenvoudig zelf te installeren, zonder snoeren en door batterij gevoed.

  De K2 is compatibel met de Amazon Echo, Nest thermostaat en Z-wave waardoor onbeperkte mogelijkheden ontstaan met het K2 Smart Home Systeem. Meerdere functies in één enkele app.

  Smanos is trots winnaar van de Red Dot Product Design en Computex d&i Gold Awards.

  € 0,00

  Uit voorraad

 3. Panoramic WiFi HD Camera PT-180H
  Prachtig design
  Bedienbaar via app
  Uiterst betrouwbaar
  PT-180H

  Gewapend met zijn HD fisheye-lens, superieur nachtzicht en met accurate bewegingsdetectie brengt smanos de gebruiksvriendelijke UFO Panoramic WiFi HD-camera met een kraakhelder en beeld om uw huis eenvoudig te monitoren. 

  € 179,99

 4. DS-20*2 Deur/Raam Contact
  Geen contracten p/mnd
  Plug and play
  2 Jaar garantie
  DS-20

  De DS-20 is geschikt om te bevestigen op een deur, raam of een ander object dat opent en sluit. Wanneer de magneet van de sensor gescheiden wordt, wordt een signaal naar het alarmsysteem gestuurd voor een passende reactie. De DS-20 is voorzien van een antisabotage beveiliging om de integriteit van het systeem te waarborgen.

  € 69,99

 5. MD-20 Diervriendelijke Bewegingssensor
  Geen contracten p/mnd
  Plug and play
  2 Jaar garantie
  MD-20

  De MD-20 past een speciale infrarood techniek, in combinatie met een intelligent analyse algoritme, toe om effectief onderscheid te maken tussen storingssignalen en lichaamsbewegingen om op die manier vals alarm door huisdieren te voorkomen. De automatische temperatuurcompensatie en anti-tochttechniek helpt de MD-20 aan te passen in diverse omgevingen. De MD-20 is energiezuinig, betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. Gebruikers ontvangen een pushbericht vanuit de K1 app wanneer de batterijspanning van de MD-20 laag is.

  € 59,99

 6. SS-20 Draadloze Sirene
  Geen contracten p/mnd
  Plug and play
  2 Jaar garantie
  SS-20

  De Smanos SS-20, draadloze binnen sirene, laat zijn 90dB luide sirene klinken zodra een sensor van de K1 wordt geactiveerd om zo eventuele indringers af te schrikken. Het is aan te raden om 2 tot 4 sirenes strategisch in uw woning te plaatsen. 

  € 59,99

 7. KP-20 Keypad
  Geen contracten p/mnd
  Plug and play
  2 Jaar garantie
  KP-20

  Het KP-20 toetsenbord is een draadloos K1 accessoire met vier ongenummerde toetsen die gebruikt kunnen worden om het K1 alarmsysteem in of uit te schakelen of om het systeem in thuismodus te zetten. Het unieke design van de keypad zorgt ervoor dat hij in elk type inrichting past. 

  € 59,99