• 023 727 1570
    • Veilig betalen:

Recent toegevoegde artikel(en) ×

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Geen maandelijkse kosten

Volledige controle over uw apparaat zonder maandelijkse kosten, contracten, abonnementen of verborgen kosten, voor de hele levensduur van het product!

 

Plug and play

Gemakkelijk aan te sluiten: geen draden, geen gedoe, geen tijdrovende installatie of uitgebreide set-up stappenplan. Sluit het apparaat aan op een geschikte AC-stopcontact – en klaar, het niet eenvoudiger dan dat!

 

2 jaar garantie

Klanttevredenheid is belangrijk voor ons en wij garanderen u dat, in het onwaarschijnlijke geval dat uw problemen ervaart met de producten tijdens de garantieperiode, zullen we ons uiterste best doen om zo snel mogelijk het probleem op te lossen naar uw tevredenheid. Voor volledige informatie klik hier

 

Controle door app

Onze GRATIS apps zijn ontworpen om u de volledige controle over uw apparaat te geven, overal ter wereld - alles wat je nodig hebt is een netwerkverbinding.

Volg deze 3 eenvoudige stappen om de producten te kunnen gebruiken 'app' en running te krijgen:

1) met uw smartphone, Zoek op smanos en het productmodel de betreffende product app in de Apple Store (iOS) of op Google Play (Android) Of scan de QR code op de verpakking of gebruiksaanwijzing.

2) Download de app en sla een snelkoppeling  op naar je homescreen

3) Open de app

Dat is het, u bent nu klaar met de set-up van uw smanos systeem!